דונבא 1

תצוגות נוספות

דונאבה - קדירה יפנית מסורתית

כלי חימר יפני לבישול מגוון סוגי תבשילים, בציפוי גלזורה שנשרפה ב-1,500 מעלות צלזיוס.
המבנה העגול והחרס שומרים על חום אחיד בחלל הכלי במהלך הבישול וכך מקנה הדונאבה טעם ייחודי, מועצם ועשיר לכל תבשיל.
בדונאבה ניתן לבשל בתנור או על הגז והוא מתאים במיוחד ל-One pot meal - ארוחה שלמה בסיר אחד.
סיר קל לתחזוקה שמשתבח עם הזמן.


* מיוצר בסין בתנאים הוגנים ומקרמיקה איכותית.
* הגלזורה עוברת בדיקה נוספת בארץ לשלילת הימצאות מתכות כבדות.
* עומד בתקן ה-FDA.
* נפח: 3 ליטר


300.00 ₪

זמינות: במלאי

(1 זמינים)

  • DONUBA

    הדונאבה מתאים לשלל סוגי תבשילים: נזידים, אורז ,מרכים,קדירות בשר ועוף, תבשילי ירקות ועוד ועוד...
    קל לבשל בדונאבה: מכניסים את מרכיבי המנה, מבשלים כמה שעות ומגישים סיר חרס מלא בכל טוב, מזין וטעים להפליא.

    איך מטפלים בדונאבה?
    * שטיפה ידנית, לא מומלץ להדיח. לאחר השטיפה יש לנגב היטב או לייבש הפוך על מגבת.
    * אין להשרות במים וסבון לפרק זמן ארוך.
    * בעת הניקיון והבישול יש לשפשף את הסיר בעדינות על מנת לא לפגוע בציפוי הגלזורה.
    * אין לחמם ללא נוזלים - תמיד דאגו שבסיר יש נוזלים: שמן, מים או רוטב.