1
- 1-3
- גמוקה
₪360.00 – ₪460.00
קדירת כבישה עשויה חמר בעבודת יד - עיצוב ייעודי וחכם המאפשר תנאים אידיאליים לכבישה ומונע חדירה של חמצן הפוגע בתהליך. כבישת ירקות בשיטה העתיקה כפי שהיתה לפני מאות שנים - תהליך פשוט שמתאים לכובשים מתחילים או מתקדמים ומעשיר את המזון בחיידקים פרוביוטים החיוניים לבריאות שלנו. הקדירה כוללת מיכל כבישה ומכסה אטום לחמצן, זוג משקולות ליצירת לחץ וחוברת הוראות ומתכונים. להרחבת הידע בנושא כבישה והתססה, מומלץ לרכוש ביחד עם הספר "התססה מקומית".
ניתן לבחור מתוך מגוון גדלים וצבעים: קדירות 3 / 5 / 10 ליטר - מיוצרות ע"י חברת "ג'מוקה". מגיעות בצבעים לבן, פיסטוק וחום כהה. הצבעים הזמינים לרכישה משתנים בין הגדלים. מאחר שהכלים נוצרו בעבודת יד, כל כלי ייחודי וייתכנו הבדלים קלים בגוון ובמידות בין כלים בעלי אותו הנפח.
משלוחים : לא משתתף במשלוח חינם מעל 400 ש"ח
₪44.38
תהליך ההנבטה מעולם לא היה פשוט יותר! נבטוטית - שקית הנבטה רב-פעמית, עשויה המפ, להנבטה קלילה ונוחה, רק לטבול ולתלות!
אופן שימוש: * שוטפים ומנקים את הזרעים ומשרים ללילה. * שוטפים את השקית במים חמים. * מעבירים את הזרעים המושרים לתוך השקית וממלאים עד ל-2/3 מהשקית. * מניחים את השקית הלחה במקום מאוורר ללא שמש ישירה. * טובלים את השקית במים פעמיים ביום. במזג אויר חם ממולץ לטבול יותר. * משך ההנבטה: בין 2-3 ימים.
הזרעים מוכנים לאכילה מיד עם תחילת הנביטה. הופעת שורשון קטן לאחר יומיים-שלושה הינו סימן הנביטה הראשון. חלק מהנבטוטים מוכנים לאכילה כפי שהם, טריים, ללא בישול, כמו עדשים ומאש, שמאוד מהירים להנבטה. יש קטניות הדורשות בישול קצר לאחר הנביטה כמו חומוס, שעועית, סויה, פול ואפונה.
לניקוי, יש להפוך את השקית ולשטוף במים חמים.