אופה לחם מחימר - אקו סטור

תצוגות נוספות

אופה לחם ותבשילים

לא תאמינו כמה קל לאפות לחם לא פחות טוב מהלחם הכי משובח במאפייה!
כלי חרס יפיפה בעבודת יד שיכניס אתכם בקלות לעולם האפייה. בזכות צורת הפעמון והחרס ממנו עשוי, אופה הלחם מדמה את התנאים של טאבון מסורתי ומאפשר לאפות בבית לחמים משובחים במיוחד.


ניתן להכין לחמים ממרכיבים מיוחדים כגון: כוסמת, כוסמין, פשתן, שיפון, גרעיני חמניה ועוד, ואת כל אלו ניתן גם להנביט לפני ההכנה.


החרס הינו חומר טבעי שסופג ואוגר חום, מפזר אותו באופן הדרגתי ואחיד וכך מייצר את אפקט הטאבון ומכין לנו לחם אוורירי בעל קרום פריך ומתפצפץ:
- האדים היוצאים מהבצק לא מתאדים, אלא נאגרים בכלי ושומרים על לחות הלחם.
- החום נאגר בחלק העליון של הפעמון ומושך את הבצק כלפי מעלה, וזאת מבלי לשרוף אותו ממגע ישיר עם גופי החימום של התנור.
- כדי ליצור קרום “קראנצ’י”, מסירים את הפעמון רבע שעה לפני סוף האפייה.
- תחתית הלחם נצרבת מהפלטה התחתונה האוגרת חום רב. 


ניתן להכין באופה גם תבשילים כגון: אורז, ירקות שורש, עוף, בשר ועוד. כל שעליכם לעשות הוא להפוך את האופה ולהשתמש ב"פעמון" כחלק התחתון, כך שתקבלו נפח גדול לבישול.


אופה הלחם מותאם לתנור סטנדרטי:
- קוטר - כ-23 ס"מ / גובה כ- 22 ס"מ.


מהיום אפשר לאפות לבד ובקלות בבית, לבחור בדיוק את הרכיבים שמתאימים לכם ולייצר לחם בריא, מזין ובייתי.


מלבד בישום המטבח והחדרים בריחו המשכר של לחם טרי, בחירה באופה הלחם מעודדת ייצור מקומי, מלאכת יד ושימוש בחומרים טבעיים, וחוסכת זיהום שמקורו בייצור תעשייתי ותהליכי שינוע.


235.00 ₪

זמינות: אין במלאי

100302

המפגש בין החרס לצורת הפעמון של אופה הלחם מאפשרת שמירה של אדי הלחות הנפלטים מן הבצק, הנאגרים בחלקו העליון של הפעמון, מושכים את הבצק כלפי מעלה וצורבים אותו – התוצאה היא לחם אוורירי בעל קרום פריך ומתפצפץ.
הכלי מתאים לאפייה של כל סוגי הלחמים: שיפון, כוסמין, חיטה רגילה או מלאה וגם לאפיית תבשילים שונים.
היתרונות מרובים: חוויה מרגשת, אכילה של לחם איכותי וטעים בביתכם שלכם ובישום המטבח והחדרים בריחו המשכר של לחם טרי.

משקל: 3 ק״ג.