אופה לחם מחימר - אקו סטור

תצוגות נוספות

קדירת אידוי בקיטור

קדירת חימר לאידוי ובישול באמצעות אדים וקיטור.
הבישול בקדירה, שעשויה עבודת יד, משמר באופן מקסימלי את הערכים התזונתיים של המזון.
בתחתית הקדירה יש ארובה פתוחה, דרכה עולים האדים אל פנים הקדירה ומאדים את המזון. הקדירה מונחת על סיר מים רותחים, אדיי המים עולים דרך ארובת הקונוס ונכנסים פנימה לקדירה הסגורה, הלחץ מתגבר וחום הקיטור מבשל או מאדה את המזון וכך שומר על הערכים התזונתיים באופן מקסימלי. טכניקה עתיקה זו שומרת יותר מכל שיטת בישול אחרת, את הויטמינים, הטעמים והמיצים הטבעיים של המזון.

הקדירה מתאימה גם לבישול וגם לאידוי.
הכנת מזון בקדירה מתאימה גם כבישול דל שומן.

קדירת האידוי מיוצרת בעבודת יד, בישראל, ומחומר טבעי ולכן מעודדת ייצור מקומי וחוסכת בנזקי זיהום שמקורו בייצור תעשייתי, חומרים מלאכותיים ותהליכי שינוע. בנוסף, שימושי הקדירה עוזרים לנו לשמור על אורח חיים בריא ועל תזונה בריאה, מאוזנת וטרייה.

קוטר: 23 ס״מ.


צבע: חימר שחור.

260.00 ₪

זמינות: במלאי

1003010
בזמן שהמים בסיר רותחים הם הופכים לאדים ועולים בלחץ דרך הארובה אל הקדירה. מכיוון שאין לקדירה פתחי יציאה, האדים מתעבים לאט והופכים בחזרה למים.
מים אלה משמשים כבסיס נוזלי לתבשילים. היתרון הוא גדול: המים זכים, הכי נקיים, ללא טעמי לוואי, ללא כלור ואבנית.
טעם המרק, האורז או התבשיל יהיה יותר טעים ומזין מאשר בשימוש במים רגילים.