כד מים חיים - אקו סטור

תצוגות נוספות

כד מים חיים מזיע - 3.5 ליטר - לאיסוף עצמי בלבד

כדי מים חיים מחרס באיכות מעולה, לסינון ולטיהור מים חיים וצחים באופן טבעי.
מיוצרים במערה בכפר נידח בהרים אצל משפחה שזו מסורתם העוברת מאב לבן מזה 300 שנה. הכדים מיוצרים ב-100% עבודת יד, מהכנת החימר עצמו ועד לשריפתם בתנורים עתיקים הפועלים על גפת (פסולת הזיתים לאחר סחיטת השמן).
הכדים פועלים על העיקרון שלמים יש זיכרון. כדי החרס מבנים את מולקולת המים בזיכרון המדויק ביותר. זהו הפתרון הטבעי והמושלם למים חיים וקליטתם של המים בתאי הגוף.
למים העומדים בכד למשך לילה אחד מתקבל טעם הדומה למי מעיין: הם חיים, צחים וזכים, קרירים וטעימים במיוחד.
עשוי חימר "מזיע" - חימר שהוסיפו מלח לעיסה שלו בתהליך ההכנה. המלח מתמוסס בתוך הרטיבות של החימר. כשהכד ממולא במים, המלח שבחרס מתמוסס החוצה ומשאיר אחריו חרירים מיקרוסקופיים. הכד הופך מקרר ומסנן טבעי, המאפשר לחמצן ולמים לנוע בחופשיות בתהליך ההזעה של המים על דופן הכד. המים עוברים העשרה, טעמם הופך "מאוורר", והטמפרטורה שלהם יורדת. מומלץ לאסוף את מי ההזעה בכלי קיבול ולשתות אותם. הם טהורים וטעימים במיוחד. כד מזיע דורש השגחה ותשומת לב כדי שמי ההזעה בכלי הקיבול לא יעלו על גדותיהם.


 מכיל כ-3.5 ליטר



*מפאת היותו מוצר גדול ושביר - איננו שולחים אותו, אלא יש לאספו מהחנות שלנו במעבר יבוק 5 תל אביב.



הוראות שימוש:
שיטפו את הכד במים בלבד, שיפכו ומלאו במים. תנו למים לעמוד ללילה/יום, שיפכו את המים. מומלץ לחזור על פעולה זאת שנית. מלאו מים חדשים והניחו להם לעמוד כלילה/יום והרגישו את ההבדל בטעם ובצלילות. קחו בחשבון שבפעמים הראשונות כל סוגי הכדים יזיעו מעט או יותר - מומלץ לשים כלי קיבול ו/או להעמידו במקום שאינו רגיש למים. טבעי כי בהתחלה הטעם יהיה אדמתי שילך ויפחת עם השימושים הראשונים. לאחר שסיימתם את התהליך הראשוני הזה, הכדים שלכם מוכנים לשתייה. המים ששהו בכד את הלילה/יום מעולים לשתיה וככל שיעמדו יותר זמן איכותם וטעמם ישתבח (אפילו עד כשבוע- תלוי במצבו של הכד). אין צורך לחכות כי המים יסתיימו אלא להוסיף על אלה שכבר בתוך הכד- זה יקצר את זמן העבודה מפני שהמים שבתוך הכד ישפיעו בטוב זיכרונם על אלה שהוספו. המנעו ממגע עם ידיים לא נקיות באיזור ההזעה.

200.00 ₪

זמינות: במלאי

(7 זמינים)

  • 200196JARSW

    כד לסינון מים בעבודת יד מסורתית איכותית ומוקפדת הכוללת את הכנת החימר ושריפה בתנורים עתיקים העובדים על גפת (פסולת של זיתים לאחר הפקת השמן).
    כדי החרס מחיים וטוענים את מולקולת המים באנרגיה ובזיכרון המדויק ביותר עבור התאים בגופינו וכך מרווים אותו, טוענים את האנרגיה במים חיים וצחים ועוזרים לנו להתמודד עם החומרים, התחלואים והאתגרים של החיים בעידן המודרני. כדים מסוג דומה הופעלו בהצלחה ע"י הצלב האדום לסינון רעלים ממים של בארות שהזדהמו בזמן הצונאמי הגדול בסרי לנקה.
    הכד 
    הכד בעל צורת ביצה, ומבפנים מלא ספיראלות מסיבוב האבניים. צורת הביצה, התנועה הספיראלית והשהייה באדמה טבעית יחד עם הורדת טמפרטורת המים מעצם היותם במקום חשוך ותהליך ההזעה הטבעי שנוצר מהחימר – מעלה את עוצמת התנועתיות של המים ואף יוצרת חיכוך באופן של וורטקס פנימי המעלה את עוצמת האנרגיה החשמלית של המים. כך המים מקבלים תנאים אופטימליים לעבור סינון וטיהור ולהיטען באנרגיית החיים.
    המים החיים נושמים בתנועה המעלה את כמות החמצן העובר דרכם, מה שמעשיר אותם בחמצן. זהו הפתרון המושלם להבניית "המערכת החיסונית של המים", ל"החייאה" אנרגטית ולטעינת הזיכרון של מולקולת המים.