משלוח חינם בהזמנה מעל 400 ש״ח

2.5 ליטר

2.5 ליטר

מציג את כל 3 התוצאות

  • 352.00478.50

    קדירת כבישה עשויה חמר בעבודת יד - עיצוב ייעודי וחכם המאפשר תנאים אידיאליים לכבישה ומונע חדירה של חמצן הפוגע בתהליך. כבישת ירקות בשיטה העתיקה כפי שהיתה לפני מאות שנים - תהליך פשוט שמתאים לכובשים מתחילים או מתקדמים ומעשיר את המזון בחיידקים פרוביוטים החיוניים לבריאות שלנו. הקדירה כוללת מיכל כבישה ומכסה אטום לחמצן, זוג משקולות ליצירת לחץ וחוברת הוראות ומתכונים. להרחבת הידע בנושא כבישה והתססה, מומלץ לרכוש ביחד עם הספר "התססה מקומית".

    ניתן לבחור מתוך מגוון גדלים וצבעים: קדירות 3 / 5 / 10 ליטר - מיוצרות ע"י חברת "ג'מוקה". מגיעות בצבעים לבן, פיסטוק וחום כהה. הצבעים הזמינים לרכישה משתנים בין הגדלים. מאחר שהכלים נוצרו בעבודת יד, כל כלי ייחודי וייתכנו הבדלים קלים בגוון ובמידות בין כלים בעלי אותו הנפח.

    משלוחים : לא משתתף במשלוח חינם מעל 400 ש"ח

  • 43.9076.90

    קופסת אחסון מלבנית מבית מפאל במגוון גדלים בצבע לבן. קופסאות איכותיות המתאימות למגוון שימושים – החל מאחסון מזון, הקפאה, חימום והגשה. ניתן להכניס את הקופסאות למקרר, למקפיא ואף לחמם במיקרו (ללא המכסה). המוצר מתאים לניקוי במדיח כלים. שימו לב – מדובר במוצר בודד. תמונת השלישייה לשם המחשת הגודל בלבד.   גודל: 750 מ"ל – מידות: 17.6*12.6*7.5 ס"מ 100 מ"ל -  מידות: 21.2*16.2*6.1 ס"מ 200 מ"ל - מידות: 24.9*19.8*7 ס"מ חומרים: פלסטיק ללא BPA

  • 251.90436.70

    קדירת הכבישה עשויה מחימר טרה קוטה/ חום כהה טבעי ללא צבע, ובעלת זיגוג שקוף הן מבחוץ והן מבפנים. היא מגיעה עם משקולות וחוברת מתכונים. יתרונות: חומר טבעי: טרה קוטה הוא חומר נשימה המאפשר לירקות המוחמצים "לנשום" ולשמור על מרקמם וטעמם. שמירה על טמפרטורה: חימר טרה קוטה ידוע ביכולתו לשמור על טמפרטורה יציבה, מה שחשוב לתהליך הכבישה. קל לניקוי: הזיגוג השקוף מקל על ניקוי הקדירה לאחר השימוש. אסתטית: קדירת טרה קוטה היא כלי יפהפה שיכול לשמש גם כפריט נוי במטבח. שימושים: קדירת הכבישה הזו מתאימה לכבישת מגוון רחב של ירקות ופירות, כולל מלפפונים, כרוב, גזר, סלק, פלפלים, בצל, עגבניות ועוד. ניתן להשתמש בה גם להכנת כבושים מיוחדים יותר, כמו זיתים, פטריות, דגים ובשר. טיפים: לפני השימוש הראשון, יש לשטוף את הקדירה במים חמים וסבון. מומלץ להשרות את הירקות במים קרים למשך מספר שעות לפני הכנסתם לקדירה. חשוב להשתמש במלח איכותי ובמים מזוקקים לכבישה. יש לאחסן את הקדירה במקום קריר ומוצל. לאחר כל שימוש, יש לשטוף את הקדירה במים חמים וסבון ולייבש אותה היטב. קדירת כבישה היא כלי נהדר למי שמעוניין לכבוש ירקות ופירות בבית בצורה טבעית ובריאה. היא קלה לשימוש, קלה לניקוי ויפהפייה.

דילוג לתוכן