חום כהה

חום כהה

מציג את כל 8 התוצאות

  • 349.00

    קדירת כבישה עשויה חמר בעבודת יד - עיצוב ייעודי וחכם המאפשר תנאים אידיאליים לכבישה ומונע חדירה של חמצן הפוגע בתהליך. תהליך פשוט שמתאים לכובשים מתחילים או מתקדמים ומעשיר את המזון בחיידקים פרוביוטים החיוניים לבריאות שלנו.

    קדירה להכנת ירקות מותססים (כבושים) בשיטה מסורתית של תסיסה. בנויה מחימר ייחודי עשיר בצורן, העובר שריפה בטמפרטורה של 1200 מעלות. ציפוי זגוגית שאינו מכיל עופרת ומתכות כבדות. הכינו בעצמכם ירקות כבושים שלכם בקדירה המסורתית - "פרמנטה" מבית jammoka. לירקות כבושים בעלי ערך תזונתי גבוה עשירים בפרוביוטיקה, ויטמינים (K,C,B12) מינרלים ואנזימי עיכול. המבנה המסורתי של הקדירה מאפשר תהליך תסיסה בתנאים אופטימליים: היעדר חמצן והפעלת לחץ קבוע על הירקות- באותה הדרך בה כבשו ירקות באירופה וסין זה מאות אלפי שנים. "פרמנטה" עברה בדיקה מקיפה של מכון התקנים הישראלי וכן עומדת בתקן ה-FDA. התהליך לוקח בין 3-5 שבועות בהם הטבע עושה בשבילנו את העבודה. הירקות הכבושים מהווים תוספת טעימה ובריאה לכל ארוחה. הערכה מגיעה עם מכסה, זוג משקולות חימר להפעלת לחץ וחוברת הדרכה. הקדירה כוללת מיכל כבישה ומכסה אטום לחמצן, זוג משקולות ליצירת לחץ וחוברת הוראות ומתכונים. להרחבת הידע בנושא כבישה והתססה, מומלץ לרכוש ביחד עם הספר "התססה מקומית". נפח הכלי: 3 ליטרים.

    ניתן לבחור מתוך מגוון גדלים וצבעים. מאחר שהכלים נוצרו בעבודת יד, כל כלי ייחודי וייתכנו הבדלים קלים בגוון ובמידות בין כלים בעלי אותו הנפח.

  • 209.67
    178.22

    בקבוק שתיה אקולוגי מנירוסטה מהחברה המובילה בעולם Klean Kanteen ,השומר על המים שלנו טריים ורעננים כל היום ומשלב בין איכות ליופי.

    בקבוק שהוא גם תרמוס בעל יכולות בידוד ושמירת חום/קור מרשימות – 24 שעות למשקה חם ו-63 שעות למים קרים!

    הבקבוקים של Klean Kanteen מיוצרים מנירוסטה באיכות בלתי מתפשרת (דרגת 18/8 של נירוסטה) ובשל כך אינם מחלידים או נשברים לעולם ואינם משאירים טעם לוואי מתכתי. בקבוק רב שימושי ורב-פעמי לנשיאה קלה מחוץ לבית ולשתייה מרובה במהלך היום בין אם בבית, במשרד או בטיול.

    * נטול רעלים ו- BPA * עיצוב ארגונומי בעל פינות מעוגלות שאינן מאפשרות הצטברות של חיידקים בתוך המיכל * מתנקה בקלות – ניתן לשטיפה גם במדיח (פחות מומלץ בדגמים הצבעוניים) * ניתן למלא בנוזל קפוא, קרח או מים רותחים * שומר על חום במשך 24 שעות, על קור במשך 63 שעות * שומר על טריות וטעם המשקה * 1% ממכירות החברה נתרם לטובת כדוה"א

    אינו מתאים למיקרוגל או למקפיא.

    נפח: 592 מ"ל

  • 255.00410.00

    קדירת הכבישה עשויה מחימר טרה קוטה/ חום כהה טבעי ללא צבע, ובעלת זיגוג שקוף הן מבחוץ והן מבפנים. היא מגיעה עם משקולות וחוברת מתכונים. יתרונות: חומר טבעי: טרה קוטה הוא חומר נשימה המאפשר לירקות המוחמצים "לנשום" ולשמור על מרקמם וטעמם. שמירה על טמפרטורה: חימר טרה קוטה ידוע ביכולתו לשמור על טמפרטורה יציבה, מה שחשוב לתהליך הכבישה. קל לניקוי: הזיגוג השקוף מקל על ניקוי הקדירה לאחר השימוש. אסתטית: קדירת טרה קוטה היא כלי יפהפה שיכול לשמש גם כפריט נוי במטבח. שימושים: קדירת הכבישה הזו מתאימה לכבישת מגוון רחב של ירקות ופירות, כולל מלפפונים, כרוב, גזר, סלק, פלפלים, בצל, עגבניות ועוד. ניתן להשתמש בה גם להכנת כבושים מיוחדים יותר, כמו זיתים, פטריות, דגים ובשר. טיפים: לפני השימוש הראשון, יש לשטוף את הקדירה במים חמים וסבון. מומלץ להשרות את הירקות במים קרים למשך מספר שעות לפני הכנסתם לקדירה. חשוב להשתמש במלח איכותי ובמים מזוקקים לכבישה. יש לאחסן את הקדירה במקום קריר ומוצל. לאחר כל שימוש, יש לשטוף את הקדירה במים חמים וסבון ולייבש אותה היטב. קדירת כבישה היא כלי נהדר למי שמעוניין לכבוש ירקות ופירות בבית בצורה טבעית ובריאה. היא קלה לשימוש, קלה לניקוי ויפהפייה.

  • 429.00

    קדירת כבישה עשויה חמר בעבודת יד - עיצוב ייעודי וחכם המאפשר תנאים אידיאליים לכבישה ומונע חדירה של חמצן הפוגע בתהליך. תהליך פשוט שמתאים לכובשים מתחילים או מתקדמים ומעשיר את המזון בחיידקים פרוביוטים החיוניים לבריאות שלנו.

    קדירה להכנת ירקות מותססים (כבושים) בשיטה מסורתית של תסיסה. בנויה מחימר ייחודי עשיר בצורן, העובר שריפה בטמפרטורה של 1200 מעלות. ציפוי זגוגית שאינו מכיל עופרת ומתכות כבדות. הכינו בעצמכם ירקות כבושים שלכם בקדירה המסורתית - "פרמנטה" מבית jammoka. לירקות כבושים בעלי ערך תזונתי גבוה עשירים בפרוביוטיקה, ויטמינים (K,C,B12) מינרלים ואנזימי עיכול. המבנה המסורתי של הקדירה מאפשר תהליך תסיסה בתנאים אופטימליים: היעדר חמצן והפעלת לחץ קבוע על הירקות- באותה הדרך בה כבשו ירקות באירופה וסין זה מאות אלפי שנים. "פרמנטה" עברה בדיקה מקיפה של מכון התקנים הישראלי וכן עומדת בתקן ה-FDA. התהליך לוקח בין 3-5 שבועות בהם הטבע עושה בשבילנו את העבודה. הירקות הכבושים מהווים תוספת טעימה ובריאה לכל ארוחה. הערכה מגיעה עם מכסה, זוג משקולות חימר להפעלת לחץ וחוברת הדרכה. הקדירה כוללת מיכל כבישה ומכסה אטום לחמצן, זוג משקולות ליצירת לחץ וחוברת הוראות ומתכונים. להרחבת הידע בנושא כבישה והתססה, מומלץ לרכוש ביחד עם הספר "התססה מקומית". נפח הכלי: 5 ליטרים.

    ניתן לבחור מתוך מגוון גדלים וצבעים. מאחר שהכלים נוצרו בעבודת יד, כל כלי ייחודי וייתכנו הבדלים קלים בגוון ובמידות בין כלים בעלי אותו הנפח.

דילוג לתוכן